Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

 

Mimo Massage

Astrid Kremers

06-16789308

astrid@mimomassage.nl

 

 

KvK 59146788

Reknr NL43INGB0006519198

 


Mimo Massage

Astrid Kremers

06-16789308

astrid@mimomassage.nl


KvK 59146788

Reknr NL43INGB0006519198


zwangerschapsmassage Oegstgeest Mimomassage

 Hoera, je bent zwanger!

Je zwangerschap is een mooie tijd, waarin er veel verandert met je lichaam en je geest. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen én je te laten verzorgen. Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van kleine kwaaltjes zoals slecht(er) slapen, hormonale veranderingen, last van je rug en bekken, kramp in je kuiten en vocht vasthouden. Daarnaast heb je vaak ook nog de stress van het afronden van allerlei zaken op je werk, de aanstaande bevalling en soms ook nog de zorg voor je andere kindje(s). Massage kan voor een verlichting van pijn en ongemak zorgen én geeft weldadige ontspanning,  waardoor je weer het gevoel hebt er helemaal tegenaan te kunnen! Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding, voor afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen en het werkt kalmerend.

Zwangerschapsmassage kan vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling.

 

Workshop samen met je partner

In een 2 uur durende workshop leer ik je partner om jou te masseren: je rug, bekken, schouders en nek.  Ideaal want je partner kan echt iets voor je betekenen en het is nog leuk ook!

Het kan ook tijdens de ontsluitingsfase van je bevalling een doeltreffende manier zijn om weeën mee te helpen opvangen.

 

Eerst krijg jij een massage, zittend op een stoel, ontspannen rustend op een kussen op de eetkamertafel. Je partner kijkt toe en ik geef toelichting. Daarna masseer ik je partner: het zelf ervaren, maakt het makkelijker om het toe te passen! Tenslotte masseert je partner jou nog een keer, terwijl ik tips en uitleg geef.

Om het nog meer ontspannen en toepasbaar te maken, is de workshop bij je thuis ‘s avonds van 19.30-21.30u of overdag.

 

Kosten: €85,- inclusief duidelijk naslagwerk.

Voorrijdkosten

Er worden geen voorrijdkosten berekend indien de locatie zich binnen een straal van 5 km van het centrum van Oegstgeest (De Kempenaerstraat) bevindt, daarbuiten €0,19 per km volgens de ANWB Routeplanner. Een locatie verder dan 10 km is alleen in overleg mogelijk.

 

Het is ook super leuk en origineel om een workshop cadeau te geven.

 

 

 

 

 

 

De cadeaubon is na uitgifte een jaar geldig.

 

copyright by Astrid Kremers